Betaling & Verzending

Betaling bij MiMy Craft

Voor een betaling bij MiMy Craft kun je kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

  • Tikkie
  • Bankoverschrijving

Wil je liever betalen met een handmatige bankoverboeking? Neem dan eventjes contact met ons op.

Wanneer je betaling binnen is, gaan we meteen aan de slag met je bestelling. Bij een aantal banken kan dit een paar werkdagen duren voordat de betaling binnen is. Hou er rekening mee dat we alle items zelf maken en dat daardoor de productietijd ongeveer 2 tot 3 werkdagen is.

Verzending

Wij versturen alle bestellingen met PostNL. Bezorging vindt bij plaats van maandag tot en met zaterdag.

Producten die door de brievenbus passen worden met brievenbuspost verstuurd.

Verzendkosten

Wij hanteren een vast tarief voor de administratie- en verzendkosten.
Binnen Nederland: €4,10 per bestelling
Naar België: €7,75 per bestelling (zonder Track&Trace)
Naar België: €13,00 per bestelling (met Track&Trace)

Bedenktijd/retour

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@mimycraft.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk

Producten die je in onze webwinkel koopt die op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt worden (eigen namen, eigen design etc.) vallen niet onder het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.