Meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen. Andere vraag? Neem contact met ons op.

Ik heb per ongeluk een verkeerd adres ingevuld, hoe pas ik dit aan?

Zolang je bestelling nog niet verzonden is, is dit geen enkel probleem. Neem in ieder geval zo snel mogelijk contact met ons op wanneer je verkeerde gegevens hebt ingevuld, zodat we dit kunnen veranderen in ons systeem. Wanneer het verzendlabel reeds aangemaakt is en/of je bestelling al onderweg is, kunnen we dit helaas niet meer aanpassen.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Je kunt bij ons afrekenen met een Tikkie. Ook kun je je bestelling via bankoverschrijving vermeld hierbij het order nummer.

Ik heb iets leuks gezien in jullie webshop, maar wil het graag net iets anders. Kan dat?

Natuurlijk! Aangezien we alle designs zelf maken, kunnen we ook vrij gemakkelijk aanpassingen doen. De meeste kleine aanpassingen kunnen we zonder bijbetaling voor je doen echter voor grotere aanpassingen kan het zijn dat we iets extra moeten rekenen. Stuur ons voor meer informatie gewoon even een e-mailtje of chat met ons via Whatsapp of Facebook Messenger.

Mijn bestelling is niet heel aangekomen. Wat nu?

Dat is erg vervelend! We doen altijd ons best om alle items zo goed mogelijk in te pakken en garanderen dat hij heel de deur uit gaat, maar helaas komt het weleens voor dat er gedurende de transport iets mis gaat. Neem in alle gevallen eventjes contact met ons op en dan zullen we zorgen dat het netjes wordt opgelost.

Ik heb een andere vraag

Stuur ons in dat geval even een mailtje of neem contact op via Facebook Messenger op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/taarttoppershop of Whatsapp via +31682076117

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wanneer we je bestelling ontvangen, gaan we er meteen mee aan de slag. Aangezien wij gepersonaliseerde items verkopen, maken we alles speciaal voor je wanneer je iets bij ons besteld en daardoor duurt het gemiddeld ongeveer 2 tot 3 werkdagen voordat we je bestelling verzenden. Heb je je bestelling sneller nodig? Laat dit ons dan eventjes weten.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij Taarttopper Shop hanteren we lage verzendtarieven.
We rekenen de volgende kosten voor verzending van je bestelling:
– Verzending binnen Nederland: €4,10
– Verzending naar België: €6,95

Kan ik mijn bestelling volgen met Track&Trace

In de meeste gevallen verzenden wij onze bestelling met Track&Trace, tenzij je bestelling door de brievenbus past. Wanneer Track&Trace beschikbaar is, staat de code altijd vermeld in de e-mail die wij verzenden op het moment dat we je bestelling hebben verzonden.

Met welke verzendmaatschappij werken jullie?

Wij gebruiken PostNL voor de verzending van onze bestellingen. Binnen Nederland wordt 95% van de bestellingen de werkdag na verzending geleverd en vrijwel iedere zending heeft een Track&Trace code om ze zending te volgen. Zendingen die met de reguliere post worden verzonden hebben helaas geen Track&Trace. Wanneer je bestelling klaar is voor verzending, krijg je van ons een e-mail.

Kan ik mijn bestelling retouneren?

De meeste producten die je via onze webwinkel koopt worden op maat gemaakt en gepersonaliseerd met de informatie die je hebt doorgegeven tijdens het plaatsen van je bestelling. Het herroepingsrecht is voor deze producten dan ook niet van toepassing. De koop is hiermee na succesvolle betaling definitief.