Over ons bedrijf

Over ons bedrijf MiMy Craft. Sinds 2020 doen wij ons best om leuke items te bedenken en te maken, die we vervolgens via onze webshop tentoonstellen. Alle creaties die wij in onze online winkel aanbieden, worden door ons van a tot z ontworpen, gemaakt, ingepakt en verzonden vanuit onze mooie werkplaats in Empel.
De meeste van onze bijzondere producten zijn gepersonaliseerd. Wij graveren (branden) of snijden alle producten zelf middels onze moderne lasermachine. Het creëren van gepersonaliseerde cadeaus is dan ook ons specialisme.
Nadat we een item maken, wordt deze ondervonden aan een uitgebreide kwaliteitscheck voordat we het product inpakken. Daardoor zijn we er zeker van het item geen imperfecties heeft. Vervolgens pakken we jouw bestelde product netjes in, zodat het in perfecte staat bij jou thuis arriveert. Zelfs wanneer de vervoerder wat onzorgvuldig omgaat met de pakketten.

Waar ons bedrijf voor staat

Wij gaan geen uitdaging uit de weg en staan dan ook voor kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaar en bieden te allen tijde een hoge service aan. We zijn dan ook trots op onze aandacht voor detail. Een principe dat diep zit, in alles wat we doen.

Dit uit zich dan ook in:

  • Goed doordachte producten.
  • We gaan altijd een stapje verder in onze klantenservice, waarbij we persoonlijk contact ontzettend belangrijk vinden.
  • Onze bestellingen pakken we altijd veilig in en verzenden deze zo snel mogelijk.

We willen onze klanten heel graag helpen om hun bruiloft, verjaardag, geboorte en ieder ander feestelijk moment zo speciaal mogelijk te maken. Dit doen wij door zowel gepersonaliseerde cadeaus aan te bieden als onze eigen creaties die in onze online winkel te koop zijn. Zoals taarttopper, houten geboorteposters, cupcake toppers en kerstballen.

Wij werken met hout en acryl, omdat je van deze materialen de mooiste creaties kan ontwerpen en maken. Heb je een vraag of opmerking? Stuur ons dan gerust een mailtje of een WhatsApp berichtje via het icoontje links onderin de pagina.